Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Lexmond – Lexmond
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Lexmond
Kortenhoevenseweg 59b 4128 CN
Lexmond

Afspraak maken

Van maandag tot en met vrijdag is er een spreekuur op afspraak.  Afspraken kun u dagelijks telefonisch maken. De assistente zal u enige aanvullende vragen stellen. Voor een optimale planning is het nuttig als u de reden van uw komst aangeeft. Soms kan de assistente u telefonisch al voldoende adviseren. Wij proberen u zoveel mogelijk in de gelegenheid te stellen om nog dezelfde dag op het spreekuur te kunnen komen. Bij grote drukte is dit niet altijd mogelijk. Voor spoedgevallen zal er altijd ruimte in het spreekuur gecreëerd worden.

Meer tijd nodig?

Voor een afspraak plannen wij 10 minuten. Indien er meer tijd nodig is, omdat er verschillende vragen zijn of een langer gesprek wenselijk is, kunt u dit aangeven en kan de assistente 20 minuten voor u inplannen.

Voorkeur voor een arts?

Bij het maken van een afspraak kunt U een voorkeur aangeven voor een van de artsen. Het is helaas niet altijd mogelijk om op zeer korte termijn deze wens te vervullen. Als u een vervolgafspraak maakt is het voor zowel u, als voor ons fijn, dat u dit doet met dezelfde dokter die u de eerste keer voor deze klacht behandeld heeft.