huisarts Lotte Adema stopt per 1 Februari – Huisartsenpraktijk Lexmond – Lexmond

Huisartsenpraktijk Lexmond B.V.

Op deze website vindt u informatie over onze huisartsenpraktijk.

U kunt zien wie er in onze praktijk werkzaam zijn en op de hoogte blijven van belangrijk nieuws. U kunt lezen hoe alles er in onze praktijk aan toe gaat, hoe u een afspraak kunt maken of een recept aanvragen.

Heeft u vragen omtrent uw gezondheid bel met de praktijk, kom niet langs de praktijk zonder afspraak ivm de huidige RIVM maatregelen. Wilt u een afspraak maken dan kan dit uitsluitend telefonisch. 

Vaccinatie:
Kijk voor meer informatie op www.coronavaccinatie.nl

Terug naar overzicht

huisarts Lotte Adema stopt per 1 Februari

Beste mensen uit Lexmond en omstreken,

De afgelopen 3,5 jr ben ik met veel plezier uw huisarts geweest. Ik geloof niet dat ik eerder op zo’n mooie locatie heb mogen werken als hier. Komende uit Utrecht heb ik genoten van het dorpsleven, de ritjes naar Hei- en Boeicop, het uitzicht van de de dijk en de heerlijke appelheertjes van de bakker. Ik heb sommige mensen kort en anderen langdurig gevolgd en veel vertrouwen van u gekregen, om zodoende menselijke en betrokken zorg te kunnen bieden samen met mijn collega’s en andere hulpverleners uit de regio.

Met de overname van de praktijk is er ook verandering gekomen en soms dwingt vernadering tot keuze. Ik heb gekozen een nieuw pad in te slaan en een nieuwe uitdaging te zoeken. Per 1 februari verlaat ik daarom deze praktijk als huisarts.

Nogmaals dank voor het in mij gestelde vertrouwen en de fijne jaren die ik hier met en naast u heb mogen meelopen.

Lotte Adema

Publicatiedatum: 29-03-2021